I’m back!

De examens zijn eindelijk voorbij! Toegegeven, ik heb al sinds maandag vakantie maar ik had nog even enkele dagen pauze nodig!

Ondanks dat de blok en de examens niet altijd verliepen zoals gewild, was het toch een leerzame periode. Tegen juni vul ik sowieso een post vol met tips over hoe ik ‘den blok’ overleef! Maar vandaag ga ik het toch al hebben over mijn ‘project’ van deze examenperiode, namelijk breien. Deze examenperiode, en ook al enkele weken voor de blok, heb ik veel zitten breien. Zo maakte ik twee mutsen, een lange sjaal en een paar handschoenen, maar daarover later meer. Eentje ervan was een kerstcadeau voor mijn beste vriendin Sara.

Momenteel zijn mijn dagen redelijk casual. Ik lig eigenlijk te lang in mijn bed, vul mijn ochtend met een film of een serie. Meestal zijn chocomelk en ik onafscheidelijk dan! Tegen het middageten heb ik dan eindelijk iets anders aan dan mijn pyjama en ben ik klaar om mijn reis naar Stockholm verder voor te bereiden.

Inderdaad je las het goed, ik ga naar Stockholm! En wel met de twee coolste meisjes van het land, Sara en Lauren. Ik bijna klaar om mijn valies te nemen, maar daarvoor schrijf ik er eerst nog wel eens over.

Dat was het voor vandaag, ciao 🙂

Marge

Advertenties

Een gedachte over “I’m back!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s