New semester, so what?

So what? Wel vrij veel nogal! Naast een hoop zware vakken en een taalcursus via avondschool ook nog een heleboel leuke dingen om naar uit te kijken.img_2353

Het tweede semester is al twee weken bezig, en mijn energie is al ver zoek. Gelukkig zijn er een heleboel fijne dingen om naar uit te kijken maar laten we beginnen met de minder leuke dingen. De universiteit vult mijn weken met 3 zware vakken, een paper en 2 prachtige uren muziekgeschiedenis per week. Daarnaast volg ik dit semester ook nog 4 uur Duits, van 18u tot 21.50u op donderdag. Talen zijn nooit niet mijn sterkste kant geweest en ik zie dan ook wekelijk enorm op tegen die 4 uur hoewel ze eigenlijk altijd beter meevallen dan ik verwachtte. Tot dat we oefeningen grammatica maken.

 

Natuurlijk martel ik mezelf niet zonder rede want ik zou namelijk graag in een Duitstalig gebied op Erasmus gaan. Daarmee zijn we meteen bij het eerste leuke punt om naar uit te kijken want vanaf 20 maart laten ze me weten of ik op Erasmus mag. Gedurende de voorbije maanden was het een nek aan nek race tussen mijn drie topfavorieten. Wenen ging uiteindelijk toch als eerste over de finish. Het is zo’n mooie stad en ik kan niet wachten om daar rond te huppelen. Erfurt is tweede, vooral omdat het zo’n fantastisch leuke vakken aanbiedt maar helaas niet zo mooi is als Wenen. Op de derde plaats staat Freiburg, deze universiteit had ook een interessant lessenaanbod en dan zou ik nog af en toe eens naar huis kunnen komen. Dat laatste zag vooral mijn mama wel zitten ;).

Ook in de musicalwereld blijft het niet stil want op 13 & 14 mei treden ik op met level 3 van de academie. Daarbij heb ik al zeker 1 auditie dit semester voor een nieuwe productie, SPANNEND. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en wacht me in de eerste week van de paasvakantie een heerlijk weekje skiën. In mei ga ik dan samen met Sara mee op excursie naar Kent als begeleidende leerkracht met het Heilige-Drievuldigheidscollege naar Kent.

Denk niet echt dat ik iets vergeten ben en anders dan hoor je daar zeker nog wel over ;).

Queen Margaery out!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s