Throwback

Het is throwback Thursday en daar doen we dan ook maar eens aan mee. Het was eigenlijk een ideetje van mijn beste vriendin Sara om deze post te maken want ik zat in het inspiratiedipje. Sara deze is speciaal voor jou :).

mus_doornroosje

Het begon allemaal heel lang geleden, toen de dieren nog spraken -of ik toch tenminste nog dacht dat dat kon- hier heel ver vandaan namelijk in Antwerpen. Toen ik vier was heeft mijn mama me namelijk mee genomen naar de musical Doornroosje van Studio 100. Niet omdat ik dat wou of erachter zaagde maar omdat ik een kei grote fan was van K3.

K3, toen nog Karen, Kristel en Kathleen, is een meisjesgroepje dat muziek maakt voor kinderen. Waarschijnlijk kende je ze al maar puur voor de zekerheid heb ik toch maar even het concept uitgelegd.

Die voorstelling ging door in Antwerpen en mijn mama had kaartjes besteld op de 2e rij. Collega’s van haar hadden haar al gewaarschuwd: pas op want ‘de draak’ komt over het publiek en sommige kinderen raken daarvan in paniek. Dus eens die draak te voorschijn kwam zei mijn mama onmiddellijk: “Niet bang zijn”. Laten we zeggen dat ‘bang zijn’ het probleem niet was.

Doornroosje_foto2

De eerste 20 seconden was ik een brave vierjarige en zat ik mooi stil maar toen het gevecht tussen Jonathan en de draak begon toen voelde ik blijkbaar de enorme drang om voor cheerleader te spelen. Dat klonk ongeveer zo: STEEK HEM DOOD JONATHAN, STEEK HEM DOOD!!!!!!!!!!!!! Gevolg een knalrode hulpeloze mama, een schreeuwende kleuter op de tweede rij en veel hilariteit bij alle mensen rondom hen in een straal van 2 meter.

 

Dat is zo’n beetje hoe het allemaal begon. Nadien was ik alleen nog bezig met naar die muziek te luisteren en het verhaal synchroon met de video na te spelen. Ziezo 🙂

Margo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s