KOP de musical

Kijken naar musicals en er 24uur mee bezig zijn is fantastisch maar zelf in eentje mee doen blijft toch nog het allerbeste op aarde!

18406166_10211388347478811_1799540734_o

Dit weekend trad ik drie keer op met mijn collega’s van Level 3 aan het conservatorium van Lier. Vertrekkend vanuit het idee van Disney’s “Inside Out” vormde zich onze eigen musical ‘KOP’. 7 verschillende gevoelens en een constante interactie wat natuurlijk het nodige stof doet opwaaien en voor een hoop misverstanden zorgt.

Even een legende van de cast:

  • Woede (wit) – Lissa Van de Cloot
  • Rood (liefde) – Melia Loi
  • Vreugde (geel) – Marie Delanghe
  • Afkeer (groen) – Marilyn Van Dyck
  • Verbazing (licht blauw) – Lies Van de Peer
  • Verdriet (donker blauw) – IKKE
  • Angst 1 (paars) – Kim Van Herp
  • Angst 2 (paars) – Lien Langbeen

Natuurlijk kan er geen productie voorbij gaan zonder dat Margo eens iets vergeet,… In deze productie vergat ik de eerste voorstelling mijn pul aan te doen. Daardoor stond ik 70 minuten op de scène met het grootste schuldgevoel ever! Het enige positieve was dat ik verdriet speelde en dat dus helemaal niet opviel hoe miserabel ik me vanbinnen voelde want iedereen verwachtte een droevige Margo. Maar doordat het net beter over kwam zonder pul, speelde ik ook de twee volgende voorstelling zonder omdat het extra zielig was dat mijn bretel constant afzakte.

18518064_1338459162858431_5326496155293466195_o

Ik wil graag afsluiten door mijn collega’s, partners in crime maar vooral vriendinnen van level 3 te bedanken want het was fantastisch. Zo vlot is repeteren voor een voorstelling eigenlijk nog nooit gegaan in Lier. Zalig om met zo’n 7 fantastische dames samen te werken die altijd voor elkaar klaar staan en elkaar helpen en ondersteunen waar nodig. Thanks girls voor de vele leuke repetities en voor de 3 prachtige voorstellingen.

Kus,

Marge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s