Musical lipstick, and where to find it!

Een tijdje geleden zag ik op het verhaal van musicalster Laura Osnes op instagram dat ze lippenstift gekregen had met allemaal musicalnamen!!!!! Natuurlijk kon ik het niet laten om te zoeken welk merk op dat fantastisch idee gekomen was en om daarover een blog te schrijven. Het merk dat met dit fantastisch idee op de proppen kwam is intermissionbeauty.

 

De site vertelt niet veel over het ontstaan van het label. Wel dat de oprichter eerst zelf een danser, zanger en acteur was op broadway maar overstapte naar het ontwerpen van cosmetica. Cosmetica die zowel praktisch als gewaagd was, én musical is gewaagd. Dat is ook zeker de juiste beschrijving van hun lippenstiften. Bovendien zijn alle producten geïnspireerd door musicals of bepaalde actrices die hun stempel drukten op een rol. Niet alleen is alle cosmetica parabenen- en glutenvrij maar ze gebruiken ook zo weinig mogelijk producten zodat zowel minder schadelijk zijn als voor de huid als voor de natuur.

Klaar voor mijn persoonlijke favorieten, om niet te zeggen de ganse collectie…?

Los van het feit dat ik totaal niet sta met deze kleur roze, is toch de BEND AND SNAP mijn favoriet van de collectie! De inspiratie voor deze lippenstift is uiteraard Orfeh, die de rol van Paulette voor haar rekening nam in de Broadway productie van Legally Bonde. Daarin stond ze met glans haar mannetje tijdens nummers zoals Ireland en natuurlijk de Bend and Snap. Dankzij deze rol kwam ze niet in aanmerking voor een Drama Desk maar ook voor een Tony. En het leuke weetje is dat de UPS-guy gespeeld werd door haar man :D. De magie tussen die twee is dus echt. #cuties

Mijn tweede favoriet is eigenlijk de combinatie van 2 producten van intermissionbeauty: namenlijk als basis de lippenstift ‘Matilda’ met als topping de creamlipstick ‘Tits and Ass’. Niet alleen is Matilda een fantastische musical en Tits and Ass van ‘a chorus line’ is een hilarisch nummer maar de combinatie (zie hier beneden op foto van rarara Ofreh met haar man/UPS-guy) heeft de power van Mathilda en de glitter van ‘Val’ (personage tits and ass voor de leken).

Op welke kleurtjes ik echt verliefd ben:

  • Matilda + Tits and Ass
  • No good deed (wicked ❤ )
  • Opening Night
  • Head Shot
  • Hamilton (best history musical EVER)

Laat weten welke jij de mooiste vindt of als je er al eentje besteld hebt, laat me dan weten of je tevreden bent met je nieuwe aanwinst in de comments.

Margo

Alles te weten komen over Intermissionbeauty kan op hun website, Facebookpagina of Instagram

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s