Repetitiefoto’s Daens de musical van Zaventem

Nadat ik dit weekend het hoofdstuk Legally Blonde de musical met 5 foto’s en pijn in het hart heb afgesloten, is het tijd om vooruit te kijken naar DAENS DE MUSICAL. Begin september begonnen de repetities en de productie krijgt stilletjes aan meer vorm. Ondertussen is ook al de ticketverkoop begonnen en is de poster bekend.

jef-borremans

De gemeente Zaventem realiseert om de twee jaar een musical en zoekt daarvoor aansluiting bij de Kunstacademie Zaventem. De poster werd ontwerpen door een van de leerlingen van de academie, Jef Borremans. Niet alleen leerlingen van de Kunstacademie maar iedereen mag deelnemen aan de productie. Daardoor staan er telkens zo’n 200 gepassioneerde amateurs op podium die deel uitmaken van de cast, het ensemble, het koor of de figuranten. De regie ligt in handen van Hugo Segers die tevens ook eerdere productie van de gemeenten leidde waaronder de laatste Fiddler on the roof.

De repetitiefoto’s zeggen nog niet heel veel maar tonen wel aan dat we al in onze rol zitten en daarnaast ook veel plezier hebben.

 

 

Tickets zijn sinds enkele dagen te verkrijgen via de site van CC De Factorij, inwoners van Zaventem krijgen een speciale korting, maar ook zonder korting is het zeker de moeite om te komen kijken. Niet overtuigd? Dan zijn hier nog enkele foto’s van Zaventems laatste productie:

Kom jij kijken naar Daens? Ben je komen kijken naar Fiddler en kijk je nu uit naar Daens? Of doe je net zoals ik mee aan de productie? Dat alles hoor ik graag in de comments! 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s