Surprise!

Ik weet het, ik gedraag me al een tijdje heel raar. Ik heb sinds februari geen enkele les meer bijgewoond, ben op vakantie geweest terwijl het tweede semester al bezig was, ik zit niet meer constant met mijn neus in een cursus of loop niet gehaast meer van de ene bibliotheek naar de andere. Ook de archiefmedewerkers worden niet meer door mij gestalkt met vragen, als mensen me irriteren of plagen, dreig ik voor 4 maand uit hun leven te verdwijnen en het lijkt alsof ik enkel nog rondloop in kleren die al langer dan drie jaar in mijn kast liggen… Kortom als je me een beetje kent, zul je al wel gemerkt hebben dat ik me al een tijdje vreemd gedraag!

Wel ten eerste mijn eerste lesdag is 5 maart dus vanaf maandag mag je er terug zeker van zijn dat ik altijd een of andere cursus bij me heb (je weet nooit of je ineens tijd hebt om nog een hoofdstuk door te nemen). Telkens als ik dreigde dat ik gedurende 4 maand geen steken meer zou uitdelen (toch niet in je gezicht) dan was ik je niet aan het plagen, maar vertelde ik de waarheid (nee, ik ga niet gekidnapt worden door aliens). Mijn kleerkast en ik moeten helaas het droeve nieuws bevestigen, ze is half leeg… Oh en telkens als ik zei: “Nee dan kan ik niet, dan zit ik in het buitenland” dan was dat niet gelogen maar dan had ik nog geen zin om het nieuws van de daken te schreeuwen…

Nog 1 tip: ik ben niet twee dagen langer in Wenen gebleven om extra musea te bezoeken waar mijn broer niet binnen wou. Iedereen die Vincent en mij kent weet dat we eigenlijk dezelfde passies delen, uitgezonderd voetbal #sorrynotsorry.

Aan allen die het nu geraden hebben: PROFICIAT, aan allen die het nu nog niet geraden hebben: OOK PROFICIAT. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant…. IK GA OP ERASMUS NAAR WENEN VAN NU MAANDAG TOT EIND JUNI!!!!!

20180215_132235

Waarom schreeuw ik dat nu pas van de daken? Wel,

  1. Ik wou geen maanden aan een stuk horen: “Hoe zit het met je Erasmus? Is alles al geregeld? Heb je al een kot? vakken gekozen? alle documenten ingevuld? … (een kot heb ik, mijn vakken zijn gekozen maar nog niet alle documenten zijn in orde, wel voor de universiteit maar nog niet voor huisvesting)
  2. Ik wou dat alles, of toch zo goed als alles, geregeld was VOOR ik dingen op sociale media begon te zetten. Ik wou niet tegen iedereen zagen over de frustraties die soms komen bij het plannen van het hele Erasmus-gebeuren 🙂
  3. Ik wou maandenlang aanhoren hoe iedereen zou zeggen dat ze me zouden missen, ik zou de hele tijd met tranen in mijn ogen staan!
  4. Eigenlijk wou ik gewoon tot vandaag leven zonder elke 10 minuten aan mijn Erasmus naar Wenen herinnerd te worden. Niettemin kijk ik er ontzettend naar uit maar het is ook nog niet helemaal tot me doorgedrongen waar ik aan begin… maandag gaat zwaar worden 😀 #realitycheck

Sorry als je het via deze weg moet vernemen maar LOVE YOU! In een volgende blog vertel ik je graag meer over het hele avontuur, mijn kot en wekelijks krijg je een uitgebreid verslag!

Liefs,

Margo

20180213_103850

Advertenties

Een gedachte over “Surprise!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s